03 kesäkuuta 2010

Chris teki nuoruuden sankaristaan Andystä laulun!
Viime marraskuinen The Real McCoy Bandin kiertue ei ehtinyt vanheta kuin kolmen keikan verran, kun Foo Fighters-kitaristi Chris Shiflett palasi kotiinsa Los Angelesiin.
Hän joutui
törmäyskurssille kitaristi-idolinsa Andy McCoyn kanssa ja muun muassa edessä olleet Tornion ja Rovaniemen keikat jäivät soittamatta.
Erimielisyydet johtivat molemminpuoliseen loanheittoon lehdistössä ja nyt Chris Shiflett muistaa rapakon takaa vielä laululla
Helsinki . Sen kohdetta ei ole vaikea arvata. Laulussa Chris purkaa pettymystään, ihmettelee esikuvansa elämäntyyliä ja moittii hänen suhtautumista musiikkiin intohimottomaksi.
Helsinki on mukana Foo Fighters-kitaristin sivuprojektin Chris Shiflett & The Dead Peasantsin esikoisalbumilla, joka ilmestyy heinäkuun 13. päivä.
Ennen Suomeen tuloa haastattelin Chris Shiflettiä ja hän oli aivan innoissaan päästessään toteuttamaan unelmaansa ja soittamaan Andyn kanssa. .
- Olin kahdeksannella luokalla, kun Hanoit alkoivat saada paljon huomiota Amerikassa Two Steps From the Move -levyn myötä. Kuuntelin siihen aikaan kaikenlaista heavymetallia; Mötley Crüeta, Scorpionsia, Keeliä ja Armored Saintiä, mutta Hanoit olivat jotain muuta.
- Heti hankin kaikki yhtyeen levyt. Sananmukaisesti Hanoi Rocks räjäytti tajuntani ja musiikillisesti näytti minulle tien.
http://www.iltalehti.fi/popstars/2009102610491778_ps.shtml