09 tammikuuta 2010

Greedy Pigiä vihdoin levylle!
North Will Rise Again on kokoelma, jolla kuullaan pitkästä, pitkästä aikaa uutta Greedy Pigiä!
Biisit Holler ja Idle Motion ovat maistiaisia yhtyeen tämän vuoden lopussa julkaistavalta pitkäsoitolta. Kaiken takana on Teksas-rockin suomalainen ykkösguru Hannu Leiden.
Greedy Pighän sai alkunsa Torniossa vuonna 1980 kuten toinenkin legendaarinen bändi Terveet Kädet. Molemmat ovat yhä elossa karismaattisen kärkihahmonsa ansiosta. Läjä TK:ssa ja Päne GP:ssä ovat tehneet juttuaan aina tyylillään, olleet oman tiensä kulkijoita ja hyvä niin.
>>Greedy Pig Oulun Toppilan möljällä: Tapsa, Seppo, Päne & Juha<<
Edellisestä Greedy Pig-levystä on ehtinyt kulua jo 18 vuotta! Silloin julkaistiin Edu Kettusen tuottama mainio Junkfood ja muutamaa vuotta aiemmin RyeRyeMan. Yhtyeen uudet biisit purkitettiin viime lokakuussa Reindeershit MC:n päämajassa Ruotsin Vojakkalassa. Äänittäjänä toimi Antti Lindholm. Loppusilauksen kappaleisiin teki Hannu Leiden Suomenlinnan studioillaan. Vojakkala-sessioissa saatiin aikaan myös kymmenkunta demoa ja keväällä äänitykset jatkuvat samalla porukalla.
North Will Rise Again-kokoelmalla on mukana myös toinen torniolaisbändi Free Ride biisillään Never met a miracle. Lisäksi kuullaan Havana Blackiä, Peer Güntiä, Black Leagueta ja Melrosea. Levy tulee kauppoihin helmikuun lopussa ja sen kannen on taiteillut itseoikeutetusti Juho "Elukka" Juntunen.